De gastlessen van Bakkerij Dunselman zijn ten einde
In maart was het zover. De laatste les talenturen werd verzorgd door Bakkerij Dunselman op onze locatie beroepsonderwijs. De voorgaande twee keer mochten wij Vincent en Michel verwelkomen in onze keuken. Deze keer hadden wij de eer om Robert te ontvangen. Robert is de chocolatier van Bakkerij Dunselman en maakt de heerlijkste bonbons, paaseieren en andere chocolade lekkernijen.
De leerlingen maakten de laatste les zelf bonbons. De smaak, vulling en de kleur van de chocolade mochten zij zelf bepalen. Tijdens het wachten op het uitharden was er nog een kleine chocoladeproeverij waarbij ze verschillende cacaogehaltes mochten proeven.
Naast de chocoladeproeverij hebben de leerlingen ook veel termen geleerd zoals fermenteren en temperen. Het leukste aan de les was natuurlijk dat de eigen gemaakte bonbons mee naar huis mochten worden genomen!
Cookies op onze website
We gebruiken standaard op deze website noodzakelijke/functionele cookies voor een correcte werking van de website. Daarnaast kunnen er ter verbetering van uw browse-ervaring cookies geplaatst worden om geanonimiseerde en dus niet meer herleidbare statistieken en informatie te verzamelen. Door op ‘Accepteer alle cookies’ te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid