Hans van Beekum benoemd tot voorzitter College van Bestuur van Scholen aan Zee

De Raad van Toezicht van Scholen aan Zee heeft Hans van Beekum per 1 juni 2023 benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur van Scholen aan Zee. Na het vertrek van de vorige bestuurder heeft Hans zich al als interim bestuurder op uitstekende wijze ingezet om de continuïteit van bestuur te waarborgen.

De Raad van Toezicht heeft een zorgvuldige procedure doorlopen, die heeft bevestigd dat Scholen aan Zee bij Hans in goede handen is. Hij is een echte onderwijsman en heeft jarenlange ervaring als docent, schoolleider en algemeen directeur. Zijn onderwijskundige ervaring is van groot belang bij het verder realiseren van de onderwijskundige ambities van de school. De afgelopen periode heeft hij  laten zien dat hij van aanpakken weet en gedreven is om de samenwerking met gemeente, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties tot een succes te maken.
 
‘Het verheugt de Raad van Toezicht dat we met Hans van Beekum zo’n gekwalificeerde bestuurder, van binnen uit de school, hebben kunnen benoemen. Een bestuurder met groot draagvlak zowel in de organisatie als in de stad’, aldus Wiltrude Turnhout, voorzitter van de Raad van Toezicht.
 
Zelf laat Hans weten dat hij dankbaar is voor het vertrouwen dat in hem gesteld wordt. ‘Samen met het team van Scholen aan Zee zullen we verder bouwen aan een organisatie waarin leerlingen, ouders en medewerkers zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelen, waar hun talenten worden erkend en waar leerlingen zich kunnen ontplooien tot zelfverzekerde en betrokken burgers van de samenleving.’


 
Cookie instellingen