In memoriam - Sipko van Sluis

We houden contact
Na ieder contact waren dat zijn laatste woorden
Niet wetende dat de laatste keer uitgesproken
Ook het laatste contact zou zijn
Afgelopen zondag 26 februari bereikte ons het zeer droevige bericht dat onze collega en schoolleider van Beroepsonderwijs aan Zee, Sipko van Sluis aan de gevolgen van een hartinfarct is overleden. We zijn ontzettend geschrokken en aangeslagen. Er zijn geen woorden voor.

Onze gedachten gaan vooral uit naar zijn vrouw, kinderen, ouders en verdere familie en vrienden. Het is verschrikkelijk als iemand zo plotseling niet meer in je midden is. Wij wensen ze alle kracht, liefde en steun toe om met dit verlies om te gaan. 

Sipko van Sluis is zijn carrière op 28-jarige leeftijd gestart bij ons op het toenmalige Etty Hillesum College als leraar aardrijkskunde/gezondheidszorg. Tijdens zijn loopbaan heeft hij zich binnen de organisatie ontwikkeld tot teamleider van verschillende schoolafdelingen tot in 2020 tot zeer gewaardeerd schoolleider van het beroepsonderwijs en lid van de kerndirectie van Scholen aan Zee.

Wij zullen hem ontzettend missen en nemen afscheid.

---------------------------------------------------------------------------------------
Iedere dag om 08.00 uur stond u samen met docenten met koffie en thee op ons te wachten. U maakte een grapje of gaf een high five. Dat vonden wij leuk!
 
Als wij iets bedacht hadden, bijvoorbeeld het kopen van spelletjes voor in de leerlingenlounge, dan mochten wij altijd uw kantoor binnenlopen om het te vragen.

U vond het ook leuk dat wanneer wij iets gemaakt hadden, dit kwamen laten zien of laten proeven. ‘Mijn’ leerlingen zijn toppers zei u altijd!
 
Meneer Van Sluis, u was een leuke directeur!
 
Leerlingen Beroepsonderwijs aan Zee
---------------------------------------------------------------------------------------
Jouw stoel in kantoor 007 blijft leeg.
Nooit meer dat luisterend oor voor ons.
Nooit meer jouw advies.
Nooit meer de handen in je zij, de pretogen en een gevatte opmerking.
Nooit meer…

Lieve Sip, jij bent onvervangbaar. Wat was jij ongelooflijk trots op het beroeps en het team!
We gaan je ontzettend missen.

Collega’s Beroepsonderwijs aan Zee
---------------------------------------------------------------------------------------
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze zeer betrokken schoolleider
 
Sipko van Sluis
 
Er zijn geen woorden voor…
 
Wij zullen zijn humor, kennis en authenticiteit enorm missen. De afgelopen 28 jaar stond Sipko altijd klaar voor iedereen en was hij een klankbord voor velen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn echtgenote, kinderen, ouders en verdere familie en vrienden. Wij wensen hen heel veel sterkte en troost toe.
 
College van Bestuur a.i., schoolleiding, medewerkers, medezeggenschapsraad en Raad van Toezicht Scholen aan Zee Den Helder

---------------------------------------------------------------------------------------

Veel (oud-)leerlingen koesteren bijzonder mooie en leuke herinneringen aan hem. Om een ieder de gelegenheid te geven om op de eigen manier afscheid te nemen, hebben wij een gedenkkamer ingericht op het beroepsonderwijs (Drs. F. Bijlweg 10). Deze is volgende week, vanaf maandag 6 maart tot en met vrijdag 10 maart, elke dag geopend van 8.00 uur tot 16.00 uur. We heten je van harte welkom.

Cookie instellingen